Sirdal Lodge restaurant og bar

Sirdal Lodge restaurant og bar

Sirdal Lodge restaurant og bar

Sirdal Resort Restaurant og bar er lokalisert i Hulderheimen i Sirdal Resort. Restauranten ligger like ved klatreparken Høyt og Lavt og leilighetene vi har. I restauranten tilbyr vi god service og mat. Nyt et utsøkt måltid og drikke sammen med familien og venner i en god atmosfære. Restauranten er for alle, og vi har en egen barnemeny for de yngste. Vi holder også ulike arrangementer og tilstelninger som du og dine kan delta på. 

På vinterstid følger restauranten åpningstidene til skianlegget, og holder åpent hver dag i sesongen. Vi tilbyr et bredt utvalg av lunsj- og middagsretter som kan få om man ønsker en pause fra skitrekket. I helger er baren også åpen på kveldstid. 

Om sommeren har vi har en enklere meny ved hjemmelagde bagels, kaffe, snacks og is. Nyt et måltid hos oss i Hulderheimen ved avbrekk fra de aktivitetene vi har på stedet.  

Vi lager også fullverdige menyer for grupper. Alt fra flere retters middag til frokost. Bestill gjerne eksempelvis utdrikningslag, firmatur, bursdager hos oss! Sjekk ut sirdalskisenter.no for informasjon om gruppebestillinger.  

Link til mer informasjon: https://sirdal-skisenter.no/summer/mat-uteliv/ 
Sirdal%20Resort
www.sirdal-skisenter.no

post@sirdalskisenter.no

Tjørhomfjellet 53,
4443 Tjørhom, Norge