Sirdal Fjellpark

Sirdal Fjellpark

Sirdal Fjellpark

Velkommen til hjertet av Sirdal! Midt mellom Stavanger og Kristiansand finner du våre komfortable leiligheter og hytter i umiddelbar nærhet til en rekke aktiviteter for hele familien både sommer og vinter. Vi har 25 leiligheter og én hytte som passer for hele familien så vel som par eller single. 
 
Lokalisert midt i skibakken i Sirdal Skisenter på vinteren og rett ved vår klatrepark Høyt & Lavt Sirdal finner du våre 25 leiligheter og utleiehytte.  Leilighetene er utstyrt med et hybelkjøkken, en koselig liten sittekrok i tillegg til bad og dusj. Vi tilbyr leiligheter i forskjellige størrelser, både dobbeltrom, familierom og XL leiligheter med to soverom og plass til hele familien. Hytta passer for familier på 6 til 8 personer.  
 
Sirdal Fjellpark har nær beliggenhet flere oppmerkede turstier og urørt natur. I tillegg finnes en rekke muligheter rett utenfor dørene. På vinterstid er skisenteret åpent hver eneste dag. Her skianlegget finner du stolheis, restaurant, skiutleie, skiskole, to barneområder, to kafeer og kveldskjøring.  
Sirdal Fjellpark har nær beliggenhet til Kjerag og flere toppturer. 
 
På sommerstid er også klatreparken vår Høyt & Lavt Sirdal åpent i helger og hele fellesferien. Med 6 løyper, 7 Zip-liner og 43 elementer som byr på glede og utfordringer til alle uansett alder og størrelse. Rett ved klatreparken har vi også en badestrand, et hav av fiskemuligheter, kanopadling, vannpark og Mountain Cart. Mountain Cart er en de sommeraktivitetene vi tilbyr, hvor du blir dratt opp i en trehjulssykkel til toppen av heisen og renner i tilrettelagte løyper ned igjen. En spennende aktivitet for hele familien! 
 
Restauranten som ligger lokalisert rett ved siden av leilighetene, skibakken og klatreparken er åpent i aktivitetenes åpningstider, og her får du nydelig lokalprodusert nybrent kaffe, flere lunsj og middagsretter til store og små.  
Logo%20Sirdal%20Fjellpark_Bl%C3%A5_liggende
Address: Tjørhomfjellet 53, 4443 Tjørhom 
Email: post@sirdalfjellpark.no  
Telephone: +47 51208180 
Facebook: https://www.facebook.com/sirdalskisentersommerpark
Web: www.sirdalfjellpark.no