May/11/2021

Sommer

Sirdalsdagane inviterer til Fårspiel 4.september

Sirdalsferie AS, som er arrangør av Sirdalsdagane, har valgt å gjennomføre Sirdalsdagane 2021 med en ny vri, for å ta hensyn til Covid-19 restriksjoner som gjelder arrangementer.

Tiden for å tenke nytt
– Nå er tiden for å tenke nytt, slik at vi kan samles og ta del i de gamle, gode tradisjonene rundt sauesankingen på en trygg og spennende måte, sier en begeistret Solveig Marie Ådneram, prosjektleder og daglig leder i Sirdalsferie.

– Løsningen er å lage til en rute på 8 km, hvor man kan nyte god stemning og mat, mens man hilser på kjentfolk. Ruten blir fra Sirdal Resort og Tjørhomfjellet i sør, til Sirdal Fjellmuseum på Kvæven i nord.Det vil bli satt opp stands med kjekke aktiviteter gjennom hele ruten, og det er fritt frem om man vil sykle, gå eller kjøre.

Vi anbefaler besøkende å ta turen ute i frisk luft, men for de som foretrekker å kjøre, er det lagt opp til parkeringsplasser underveis på ruten, samt muligheter for taxi.

Vinn premier
Vi selger klippekort, hvor de som er innom flest poster blir med i trekningen om flotte premier fra våre samarbeidspartnere og utstillere.

Utstiller?
Flere har allerede kontaktet oss for stand, men er det flere som ønsker det, er det bare å ta kontakt på e-post: sirdalsdagane@sirdalsferie.com

Kreativt navn
– Vi har vært i det kreative hjørnet mens vi har planlagt Sirdalsdagane 2021.
Tanken bak navnet Fårspiel er at vi lader opp til at vi snart kan møtes som igjen
slik som “i gamle dager”, altså før korona. Samtidig gir det assosiasjoner til noe
spennende, litt festligheter før festen. Og ordet “får” er såklart for å koble sauesankingen inn, som er nettopp det vi feirer under Sirdalsdagene.

– Nå gleder vi oss til å samle både Sirdøler og byfolk igjen.

news

March/21/2024

Easter Holiday Sirdal 2024

Påskeferie Sirdal 2024

February/25/2024

Vinterferie Sirdal 2024

Vinterferie Sirdal 2024

August/14/2023

Sirdalsdagane 2023 PROGRAM

Sirdalsdagane 2023 PROGRAM